• Fleur Schiffelers presenteren referenties

“Ik hoopte te leren mijn enthousiasme te kunnen delen zonder teveel afgeleid te worden door mijn onzekerheden. Je gaf me de juiste feedback op wat wél en wat niet overkwam. Je voelde precies aan wanneer mijn verhaal resoneerde met mijn bevlogenheid. Dát naar boven kunnen halen bij een ander is een gave van je.”

Marieke KerstensHuisarts en mindfulnesstrainer

“Je gaf praktische, heldere en concrete handvatten die me enorm hielpen bij m’n presentatie. Daarnaast verstond je de kunst om op het juiste moment in te grijpen, en me soms te laten gaan. Heel fijn! Door jouw coaching heb ik het zelfvertrouwen gekregen dat ik een prima presentatie zou houden, en eenmaal voor de groep had ik veel aan de praktische tips die je gaf!”

Koen LentingOndernemer, spreker, drijvende kracht achter de succesvolle boeken van Sonja Bakker

“Naast tips voor verbeteringen heb ik ook veel geleerd over hoe je een presentatie kan opbouwen. Ik heb geleerd om wat dat betreft ‘out of the box’ te denken. Bijvoorbeeld door niet je powerpointpresentatie leidend te laten zijn maar de boodschap die je wilt overbrengen. En me af te vragen: wat wil ik uitstralen en wat wil ik precies overbrengen? Jij verwoordt en schat goed in wat voort type mens je voor je ziet. Ik heb uiteindelijk veel meer aan onze samenwerking gehad dan ik had gedacht.”

Jenny KromhoutDocumentation Administration Specialist, Akzo Nobel

“Onze sessie was prikkelend. Je hebt mij uitstekend geholpen door de spiegel voor te houden. Dat is meestal niet leuk maar het werkt wel. Ik vind het knap dat  je in beperkte tijd resultaat hebt behaald. Je bent van grote waarde geweest door mij te coachen. Hierbij heb je de vinger op de juiste plek gelegd. Uiteindelijk was het resultaat veel beter dan daarvoor.”

Hans BrankaertRisicomanager Interpolis

Een hele inspirerende workshop waarbij de juiste tools werden aangereikt die je nodig hebt bij het geven van presentaties. Fleur weet je pijnpunten op een leuke, ontspannende manier te benoemen en om te zetten in de juiste handelingen. Met haar aanwijzingen sta je snel sterk in je schoenen én bracht het ook de rust die nodig is voor een goede presentatie. Zelfs na jaren van presenteren heb ik geleerd van Fleur. Geleerd om dicht bij mezelf te blijven!

Perry SmitsSales professional, trainer en projectmanager

Met de workshop ‘pitchen als een baas’ heeft Fleur op een enthousiaste wijze laten zien waar een krachtige pitch aan voldoet. Ze maakt op een speelse als ook professionele manier contact en is in staat een veilige omgeving te creëren waarin deelnemers buiten hun comfortzone durven te komen. Iedere ondernemer is erbij gebaat om een sterke pitch neer te zetten en Fleur kan daar bij helpen!

Daan RemijnseOrganizer guided activities

Powerful Performance is een fijne mix van theorie en praktijk. Fleur brengt dit alles op een ontspannen manier en weet als geen ander jezelf een spiegel voor te houden. Ze haalt het beste in je naar boven, waardoor je vanuit je eigen kracht het verhaal verteld. En zij doet dit op zo’n heldere, eerlijke en fijne manier. De presentatie werd daardoor sterker, en (ook niet onbelangrijk) ik kreeg zowaar plezier in het presenteren. Fleur heeft voelsprieten als het gaat om authentiek spreken.

Bob HuismanCorporate-film maker