• Coaching presenteren Fleur

Turn on the light

Heb je behoefte aan een nieuwe stap, om uit je denken en in de beweging te komen?! I turn on the light. Ik ben er als oordeelloos klankbord. Als gesprekspartner voor oprechte, liefdevolle feedback, loepzuivere waarneming én scherpe vragen. Zodat je weer in contact komt met je verlangen in plaats van je stagnatie. Ik begeleid je naar jouw innerlijk vuur, waar jij je kan opwarmen en weer meesterschap neemt over jezelf.

Mijn aanpak is holistisch: ik werk met adem, bodymind connectie, visualisatie en meditatie, stel de juiste vragen en beschik over de mogelijkheid astrologische informatie te raadplegen.

Ik sta voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid teneinde in je innerlijke autonomie te kunnen staan en volop jezelf te leven. Daarnaast zal lichaamsbewustzijn altijd aan bod komen en verbind ik me vanuit oordeelloosheid en helder waarnemen.

Mijn coaching is praktisch. Niet eindeloos graven, maar vanuit het NU. Niet eindeloos lullen maar ook poetsen :). Ik geloof in doen. In ervaren en ontdekken. Daar gaat het om.

Eerlijk, vertrouwd, behulpzaam en fijngevoelig

We bespreken jouw doelen en kijken naar wat je nodig hebt. In de sessies die dan volgen bied ik je vertrouwen om te verbreden, om nieuw land te ontginnen, met aandacht voor jouw waarachtigheid. Door nieuwe positieve ervaringen kan je leren en groeien.