• Fleur Schiffelers presenteren

Compassie in plaats van oordeel

Real, not perfect’, zo simpel kan het zijn. Echtheid ligt aan de basis van alles. Het is jezelf kunnen en mogen zijn, jezelf waarderen en serieus nemen. Kijken met compassie in plaats van met een oordeel. Je kan nooit van iets anders uitgaan dan van wat je nu kan, bent, weet en doet. En als je wordt wie je bent straal je. Daarom breng ik je terug naar jouw eigen verhaal.

Jouw verhaal maakt je tot wie je bent. En dat wat jij jezelf vertelt is de basis voor hoe je jezelf aan de wereld presenteert. Vandaar dat ik geloof dat je naar binnen moet kijken en luisteren als je jezelf laat zien. Eérlijk kijken. Go inside to go outside. Voorbij schaamte, angst en oordeel. Want daarachter ligt een mindset die je verder helpt. Die je bekrachtigt en jouw vuurtje brandend houdt. Bewegen vanuit bewogenheid.

Firekeeper

Ik ben een firekeeper. Met een antenne voor waar-achtigheid. Dat is mijn drive; echtheid en bezieling zien en ervaren. Ontdekken hoe jij op je best bent én hoe je jezelf durft te laten zien. Als je dat vuur voelt branden durf je de hele wereld aan. Durf je het podium te pakken. Ben je ‘echt’ zonder dat het perfect hoeft. Dan ben je vrij.

Ik heb heel wat ervaring met het redigeren, verbeelden, vormgeven en schrijven van verhalen. Een goed verhaal verleidt, beïnvloedt en raakt. Als storydesigner help ik jou met het verhaal dat je aan anderen vertelt. En ook met de manier waaróp je het vertelt; jij als je aanstekelijke beste zelf…

En om vrijer te worden in de communicatie met jezelf help ik je naar ‘binnen te luisteren’. Ik werk vanuit mijn ervaring als yogadocent, sprekerscoach en BodyMindcoach. Ik ben een oordeelloze sparringpartner, en neem daarin alles mee wat je communiceert. Woord, houding en energie.